Behandelingen

 

Powder Brows

Powder brows is de nieuwste trend op het gebied van permanente make-up (PMU) voor wenkbrauwen. Maar de naam zegt het al; 'powder'. Met deze techniek van permanente make-up wordt met een PMU apparaat op een heel subtiele wijze pigment aangebracht.

Eyeliner infralash

De Infralash Eyeliner is helemaal upcoming! Tijdens deze behandeling wordt voorzichtig een subtiel lijntje tussen en net boven de wimperrand geplaatst. Je oogopslag krijgt hierdoor direct een boost én niemand zal opmerken dat je permanente make-up draagt.

Hairstrokes

De hairstroke techniek, ook wel beter bekend als 3D wenkbrauwen, is een speciale techniek waarbij er met behulp van kleine sneetjes pigment wordt aangebracht in de bovenste huidlaag, de lederhuid. Deze techniek staat ook wel bekend vanwege de natuurlijke uitstraling, omdat er bij de wenkbrauwen fijne haartjes worden gepigmenteerd. De wenkbrauwen zijn dankzij de hairstroke techniek niet van het echt te onderscheiden.

Full lips

Full lips (PMU) zal ervoor zorgen dat de lippen voller lijken, door de natuurlijke kleur en vorm van de lippen te benadrukken. Hierdoor kunnen de lippen er dus voller uitzien.

Eyeliner met wing

Bij de eyeliner wing loopt de eyeliner wat langer door. De lengte en dikte kan naar eigen wens worden ingevuld. 

Epileren met touw

Wenkbrauwen epileren met touw 

Bovenlip en/of kin

Hele gezicht

Lash lift

Lash lifting (ook wel wimper lifting genoemd) is een behandeling om de natuurlijke wimper te liften zonder gebruik te maken van kunstwimpers. Dit is een methode om bijvoorbeeld korte rechte wimpers die naar beneden staan een lift te geven waardoor je een frissere blik krijgt. Het geeft de wimpers een lange volle look.


Meest gestelde vragen


Is permanente make-up ook echt permanent?

Nee permanente make-up is eigenlijk helemaal niet permanent. Waarom het wel permanente make-up wordt genoemd is mij eigenlijk nog niet geheel duidelijk. Permanente make-up blijft bij de gemiddelde mens ongeveer drie jaar zitten. In een extreem geval kan het zijn dat permanente make-up altijd blijft zitten, maar dit zou een uitzondering zijn.

Hoeveel behandelingen krijg ik?

In de salon zet ik nieuwe PMU in twee behandelingen. Ik zet de PMU in twee behandelingen om tot het gewenste resultaat te komen.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen in?

Tussen de behandelingen in zit 6 weken.

Doet het zetten van permanente make-up pijn?

Het verschilt per persoon of je de behandeling pijn vindt doen. De een vindt het helemaal geen pijn doen, de ander weer wel. Ik kan altijd een verdoving gebruiken in het geval dat het pijnlijk is. 

Wat als mijn permanente make-up lichter wordt?

PMU wordt mettertijd lichter, hierdoor kan de kleur en vorm vervagen. Door middel van een nabehandeling ziet de PMU er weer als nieuw uit.

Wat is het verschil tussen permanente make-up en een tatoeage?

Bij het zetten van een tatoeage wordt een ander apparaat en andere pigmenten gebruikt. Ook wordt een tatoeage dieper in de huid gezet, waardoor deze niet vervaagd. Omdat de PMU in een hogere huidlaag wordt gezet vervaagt het langzaam, hierdoor kun je later de kleur en vorm nog iets aanpassen.

Mag ik PMU zetten als ik zwanger ben of borstvoeding geef?

Helaas kan er tijdens deze periode geen pmu worden gezet. Na de zwangerschap of borstvoedingsperiode ben je van harte welkom.

Is PMU geschikt voor mannen?

PMU kan ook bij mannen gezet worden. Tijdens een intake gesprek kunnen we bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn.  

Ik heb een streep als wenkbrauw. Kan ik nog de hairstroke (haartjes) techniek krijgen?

Dat is een mogelijkheid. Wel wil ik altijd eerst de PMU hebben gezien tijdens een intake, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.